Airco onderhoud bij AutoVitel Vans

Vol vertrouwen weer op pad

De onderhoudstechnici van AutoVitel weten als geen ander hoe belangrijk het is om de airco van uw bedrijfswagen in goede conditie te houden. Het functioneren van uw airco is in de winter essentieel om snel van uw beslagen ramen af te komen en in de zomer om uw bedrijfswagen koel te houden. Het is verstandig om de airco van uw bedrijfswagens elk jaar te laten nakijken en om het jaar te laten bijvullen met koudemiddel om te voorkomen dat uw airco “droog” loopt. En wanneer u liever niet wilt wachten kunt u natuurlijk gebruik maken van een van onze leenauto's!

U kunt bij AutoVitel Vans o.a. terecht voor:

  • Vervangen van interieur-/pollenfilters;
  • Airco testen op lekkages;
  • Airco bijvullen met koudemiddel;
  • Airco reinigen (ziektekiemen en nare luchtjes verdwijnen).
Ook voor professioneel onderhoud van uw airco, bel AutoVitel Vans!

Maak een afspraak

“Mijn vrouw en ik hebben hier 15 september j.l een audi a6 30tdi quatro gekocht.voor de inruil van eenzelde audi hebben we een nette inruil prijs gekregen. NU 4 maanden later rijden we nog steeds zonder problemen en plezier in deze audi.Joey de verkoper heeft alles netjes geregeld en ons netjes te woord gestaan .Een aanrader om te gaan kijken voor een deftige auto ,hebben prachtige auto's staan .”

Berend Slots

Klantenbeoordelingen

9.3

“Samen met mijn vrouw ben ik afgelopen week bij Autovitel in Waalwijk een 5-serie Touring gaan bekijken omdat we graag wat groter wilde gaan rijden. De auto was exact zoals de verkoper deze had omschreven...”

Robert HaansbergenRijswijk
Lees alle reviews
 

Plan uw afspraak (Airco)

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om samen een afspraak in te plannen.